Brandveilig gebouw
Inloggen

Zoetermeer

Logo A Unica Fire Detection RGB (1)
Armaturen regular

Regular serie

In geval van een calamiteit is het van essentieel belang dat vluchtroutes duidelijk aangegeven staan en voldoende verlicht zijn om een snelle en veilige evacuatie mogelijk te maken. De keuze van de noodverlichting speelt hier in een belangrijke rol. Noodverlichtingsarmaturen van Unica Fire Detection zijn er in verschillende varianten en prijsklassen zodat er voor elke situatie een passende oplossing beschikbaar is.

Specificaties

Inleiding noodverlichting

Noodverlichting is een essentieel onderdeel als het aankomt op snel en veilig kunnen vluchten. Dat betekent dat er goed gekeken moet worden naar het toepassen van de juiste producten in verschillende situaties. Daarnaast is het ook van belang dat na de initiële aanleg het systeem tegen verant-woorde kosten op adequate wijze onderhouden kan worden. Precies met deze gedachten zijn deze series noodverlichting ontworpen. Een kwalitatief hoogwaardige product dat tevens zorgt voor zekerheid; gemak en een lage Total Cost of Ownership.

Kenmerken noodverlichting
 • All-in one concept
 • Decentrale uitvoeringen (standalone)
 • Centraal gevoede uitvoeringen
 • Optie draadloze monitoring
 • Automatische test functie
 • LED technologie
Regular serie

Met de Economy serie bieden wij u budgetvriendelijke armaturen die vluchtroutes aanduiden én verlichten. Met deze armaturen voldoet u aan alle normen en richtlijnen. Voorzien van een LED-lichtbron, een functioneel design en een eenvoudige behuizing zijn Economy armaturen een slimme keuze.

Kenmerken Regular serie
 • De alleskunner
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Maximale lichtspreiding (>24 m)
 • Energiezuinig
 • Probleemloze montage
 • 5 jaar garantie
All-in-one-concept

Met een generieke toepasbaarheid en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, weten de armaturen uit de Regular serie direct te overtuigen. De armaturen zijn aantrekkelijk vormgegeven en kunnen daardoor naadloos geïntegreerd worden in de verschillende ruimtes. De armaturen zijn voorzien van intelligente lens- en LED-technologie, en snel te monteren dankzij het all-in-one concept (met altijd het juiste pictogram voor handen) en univer-sele montage mogelijkheden. Daarnaast zijn ze uitermate energiezuinig. De DRN-serie biedt voor elke toepassing een uitstekende oplossing met 5 jaar garantie.

Bestel informatie

Omschrijving

Verkoopeenheid

Eenheid

Artikelnummer

DRD111 Vluchtweg Aanduiding-LED universele montage (opbouw)

DRD151 Algemene Noodverlichting: noodverlichting universele montage (opbouw)

DRD321 Vluchtweg Aanduiding-LED wand montage (opbouw)

DRD331 Vluchtweg Aanduiding-LED plafond montage (opbouw)

DRD351 Algemene noodverlichting-LED plafond montage (opbouw)

DRD411 Vluchtweg Aanduiding-LED universele montage (opbouw)

1

1

1

1

1

1

3854325

3854326

3854333

3854334

3854335

3854336

Omschrijving

Specificatie

Gerelateerde artikelen

Economy serie

3854320

Regular serie

3854325

Xtreme serie

3854350

Accessoires

3854360