Zoetermeer

Logo A Unica Fire Detection RGB (1)
Parly 2 3@1600w
CO LPG gasdetectie installaties

Service en onderhoud

Veiligheid boven alles. Voorkom ongewenste meldingen.

In een parkeergarage bestaat het gevaar voor te hoge concentraties van CO koolmonoxide, NO stikstofdioxide en/of LPG Liquefied Petroleum Gas. Dit kan onveilige situaties veroorzaken of zelfs een bedreiging vormen voor de gezondheid.

Per installatie kunnen wij u informeren of de frequentie van het onderhoud half- of jaarlijks uitgevoerd dient te worden. Dit is geheel afhankelijk van het type installatie en de fabrieksspecificaties van onze installatie. Tijdens het uitvoeren van service werkzaamheden worden onder andere de meetpunten (CO en LPG sensoren) gekalibreerd.

Ook de tekst-, waarschuwingsborden, slowwhoops en flitslichten worden indien de situatie dit toelast getest en visueel gecontroleerd. Gasdetectie zoals diesel
(NO2) en aardgasdetectie (CH4) behoren tot de mogelijkheden. Onder de service werkzaamheden vallen ook de controles van diverse sturingen, waaronder bijvoorbeeld de ventilatie installatie.

De sturing van de ventilatie installatie is vaak gekoppeld aan de centrale van de gas- en/of brandmeldcentrale. Niet of slecht onderhouden installaties kunnen voor storingen en meldingen zorgen. Ongewenste meldingen wilt u uiteraard voorkomen, veiligheid gaat boven alles.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Unica Fire Detection kan bieden voor service werkzaamheden aan uw brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie(s)? Dan ontvangen wij graag onderstaande gegevens.

Aanhef*

Uw voor- en achternaam*

Bedrijfsnaam*

Email adres*

Telefoonnummer*

Contractnummer

Adres onderhoudslocatie

Uw opmerking

Bent u klant bij Unica Fire Detection? Dan ontvangen wij graag ook onderstaande gegevens:

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bent u klant bij Dräger? Dan ontvangen wij graag ook onderstaande gegevens: