Zoetermeer

Logo A Unica Fire Detection RGB (1)
BVG brandblusmaterialen header service@2000w
Brandblusmaterialen, bhv en noodverlichting

Service en onderhoud

Blus uw brand met onze brandblusmiddelen. Voorzie uw locatie van onze noodverlichting en BHV-materialen.

Jaarlijks dient er een controle / keuring uitgevoerd te worden aan uw brandblusmaterialen en noodverlichtingsarmaturen door een erkend REOB Onderhoudsbedrijf (Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen).

Unica Fire Detection is een erkend REOB bedrijf en voert de service werkzaamheden uit conform de (N)EN normen. Ook maken brandslanghaspels, brandkranen, droge blusleidingen, gasblusinstallaties, blusdekens en EHBO trommels onderdeel uit van onze controle / keuring.

Wij denken graag met u mee voor kostenbesparing in de toekomst. Zo kan Unica Fire Detection ook led noodverlichting leveren en monteren, hiermee voorkomt u te hoge energiekosten.

Onderhoud

Bij de uitvoering van het onderhoud wordt gewerkt met een vaste rayontechnicus. Dat betekent dat u normaliter elk jaar weer dezelfde technicus terugziet die u kent en die ook uw omstandigheden kent.

De detailafspraak voor het onderhoud wordt daarom ook door de rayontechnicus gemaakt, zodat eventuele klant specifieke omstandigheden of –wensen direct met de technicus kunnen worden besproken.

Bij het uitvoeren van het onderhoud maakt de rayontechnicus gebruik van een Materiaal Registratie Systeem (MRS).

Dit betekent dat:

  • alle materialen gebarcodeerd worden, waarbij alle van belang zijnde gegevens als type, jaartal en locatie wordt opgeslagen.
  • bij het onderhoud met een scanner de barcode wordt ingelezen en de uitgevoerde werkzaamheden worden aangevinkt. er aan het eind van het onderhoud een onderhoudsrapportage wordt gemaakt:
  • waarbij gecontroleerd kan worden of alle te onderhouden onderdelen gecontroleerd zijn en
  • die wordt afgegeven ter opslag in het logboek, conform de normen.

Doordat alle gegevens in het MRS beschikbaar zijn kan er het volgende jaar al een voorspelling worden gedaan welke vervangingswerk-zaamheden bij de volgende onderhoudsbeurt dienen te worden uitgevoerd. Dit betekent voor u minder overlast en een efficiëntie voordeel omdat er geen extra omruiluren in rekening hoeven te worden gebracht.

Daarnaast kunt u aan ons vragen een levensduurkosten berekening te doen voor de komende jaren. In deze berekening zijn het onderhoud en de wettelijk voorgeschreven vervangingen meegenomen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Unica Fire Detection kan bieden voor service werkzaamheden aan uw brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie(s)? Dan ontvangen wij graag onderstaande gegevens.

Aanhef*

Uw voor- en achternaam*

Bedrijfsnaam*

Email adres*

Telefoonnummer*

Contractnummer

Adres onderhoudslocatie

Uw opmerking

Bent u klant bij Unica Fire Detection? Dan ontvangen wij graag ook onderstaande gegevens:

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bent u klant bij Dräger? Dan ontvangen wij graag ook onderstaande gegevens: